Benieuwd hoe het werkt?

Maak een afspraak

Maak een afspraak op onze website.
U krijgt een bevestiging per e-mail.

Kom naar uw covid test

Zorg dat u max. 10 minuten van te voren aanwezig bent. Vergeet niet uw ID mee te nemen voor uw afspraak.

Ontvang uw uitslag!

De test wordt door een zorgprofessional afgenomen. U krijgt de PCR test binnen 24 uur.

Op vakantie? Regel snel een PCR-test

Vrijwel alle landen hebben momenteel inreisbeperkingen aan binnenkomende reizigers opgelegd, om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Meestal is een negatieve PCR-test en een begeleidend certificaat van de testuitslag noodzakelijk om toegang tot het land te krijgen. En hiermee een periode van quarantaine te voorkomen.

De coronasituatie verschilt per land. Op de overheidswebsite Nederland Wereldwijd is te zien welke kleurcode het land heeft waar u naar toe wilt reizen. Elk land heeft zijn specifieke maatregelen en inreisvoorwaarden. De IATA (International Air Transport Association) houdt een actueel overzicht bij van de eisen die alle landen stellen aan het coronatesten. U vindt in dit overzicht voor welke reisbestemmingen een PCR-test verplicht is en vanaf welke leeftijd.

Houd er rekening mee dat de situatie en coronamaatregelen in de verschillende landen per dag (kunnen) veranderen. U dient zelf de inreisbeperkingen én de noodzakelijke coronatestmethode voor het betreffende land in de gaten te houden en te checken bij de reisorganisatie en lokale autoriteiten.

Afspraak Maken Veelgestelde vragen

Regels bekijken voor het land van bestemming?

Per land verschillen de regels betreft het toelatingsbeleid. Wij raden je altijd aan om te kijken naar het reisadvies dat wordt gegeven door de Nederlandse overheid. Ook is recente informatie te vinden op websites van de overheid van het land van bestemming. Als je gaat vliegen is het aan te raden de luchtvaartmaatschappij te raadplegen betreft de specifieke eisen van het land waar u naartoe gaat.

Bekijk de informatie per land

Onze locaties

Klik op de locatie voor de routeplanner.