Officiële PCR-test op corona

De officiële PCR-test is de meest gebruikte test op veilig zakelijk te kunnen reizen.
Dit is de test die de meeste landen accepteren, als bewijs dat u niet bent besmet met het coronavirus.

We nemen de test volgens strikte richtlijnen bij u af. De test wordt in een gespecialiseerd laboratorium verwerkt.
De jarenlange ervaring met tests voor bijvoorbeeld infectieziekten garandeert een grondige analyse en een betrouwbare uitslag.

ISO-gecertificeerd

De analyse van de PCR coronatest voor zakelijk reizen gebeurd in een ISO-gecertificeerd lab. Dit garandeert een betrouwbare uitslag.

RIVM-geaccrediteerd

Het lab is RIVM-geaccrediteerd. Dat betekent dat de testen volgens de richtlijnen worden afgenomen en voldoen aan alle voorwaarden.

Privacy en AVG

De uitslag van de coronatest voor zakelijk reizen ontvangt u via e-mail. Uiteraard voldoet de communicatie aan de privacyregels en AVG-wetgeving.

Een test aanvragen voor meer dan 4 personen? vul onderstaand formulier in!

Corona PCR-test met reisverklaring: binnen 24 uur (getest voor 16:00, zelfde dag uitslag + certificaat)

De coronatest voor zakelijk reizen nemen we af bij ons op locatie. Dit garandeert de snelste verwerking, voor analyse door het lab. De analyse duurt 4 tot 8 uur, zodat we al binnen 24 uur kunnen aangeven of u besmet bent met het coronavirus.

Bij een negatieve uitslag van de PCR-test ontvangt u een officieel reiscertificaat. Afhankelijk van de coronamaatregelen die een land stelt kunt u daarmee inreizen. Zorg ervoor dat u de PCR-test op tijd laat afnemen. Landen hanteren een geldigheid zoals 24, 48 of 72 uur, na het afnemen van de test. Controleer altijd de actuele coronamaatregelen en reisbeperkingen, om verrassingen te voorkomen.

Veelgestelde vragen voor bedrijven

Ja. Op verzoek komt Testsnelcovid.nl zo snel mogelijk met de benodigde testmaterialen langs op uw bedrijfslocatie om uw werknemers op Covid-19 te testen. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een eenmalige, preventieve screening of een periodieke testsessie op Covid-19 uitvoeren. Met onze goedgekeurde sneltesten worden uw medewerkers snel en accuraat getest, zodat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Ja, het is bij Test Snel Covid mogelijk om een abonnement op Covid-19 antigeen sneltesten af te nemen. Wij leveren maatwerk, afgestemd op het aantal te testen werknemers en de frequentie van het testen. U creëert hiermee een veilige werkomgeving en u bespaart op kosten van vervanging van werknemers die wegens quarantaine niet kunnen werken. Informeer naar de mogelijkheden.

Als de testuitslag negatief is, had de medewerker op het moment van testen geen corona. Hij of zij hoeft dan volgens de richtlijnen van de rijksoverheid niet meer thuis te blijven. De geteste persoon hoeft alleen in quarantaine (te blijven) als een huisgenot of direct contact wél positief getest is op corona, of coronaklachten heeft. Of dat de testpersoon terugkeert uit een risicogebied (oranje of rood).

Het testen van een individuele werknemer neemt circa 10 minuten in beslag, waarna binnen enkele minuten een testuitslag volgt. Het is afhankelijk van het aantal te testen medewerkers, hoeveel tijd de totale testsessie vergt. U heeft de uitslag van al uw geteste medewerkers in principe dezelfde dag.

Test Snel Covid werkt uitsluitend met betrouwbare testen, die zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM. Onze sneltesten op corona dragen het CE-keurmerk, dat aangeeft dat ze aan alle eisen voldoen. Ze worden uitgevoerd door een getrainde professional.

Andere vraag?

Coronatest voor zakelijk reizen

De coronatest voor zakelijk reizen is de belangrijkste garantie dat u niet besmet bent met het coronavirus. Het is een toegangsbewijs om landen in te kunnen reizen, en eventueel minder aanvullende coronamaatregelen te hoeven nemen.

Heeft u vragen over de coronatest voor zakelijk reizen? Vul het contactformulier in, dan nemen we snel contact met u op.

Onze locaties

Klik op de locatie voor de routeplanner.