Officiële antigeen sneltest op corona

De coronatest voor werken op kantoor is een officiële sneltest. De test is betrouwbaar en biedt een paar belangrijke voordelen:

Analyse op locatie

Dankzij de analyse op locatie is de wachttijd minimaal. Al na 15 minuten kan een medewerker die negatief heeft getest aan de slag.

Hoge betrouwbaarheid

De test heeft een hoge betrouwbaarheid. Een negatieve uitslag geeft groen licht om aan het werk te gaan. Het blijft belangrijk om de basismaatregelen in acht te nemen.

Getrainde professionals

De antigeen sneltest voor werken op kantoor wordt afgenomen door getrainde professionals. Zij kennen de richtlijnen en hebben ervaring met testen.

Een test aanvragen voor meer dan 4 personen? vul onderstaand formulier in!

Corona antigeen sneltest: binnen 15 minuten de uitslag

De coronatest voor werken op kantoor kan direct op locatie worden geanalyseerd. Dit duurt maximaal 15 minuten, waarna duidelijk is of iemand het virus bij zich draagt. Is de uitslag negatief? De medewerker kan aan het werk. Is de uitslag positief? De medewerker moet zich laten testen bij de GGD, om de positieve uitslag te laten controleren.

De test hoeft niet eerst naar een lab. Dit versnelt het tempo waarmee de uitslag beschikbaar is. Dat maakt het mogelijk om medewerkers bij binnenkomst te testen. Na een korte periode van circa 15 minuten is de uitslag bekend en kan een niet-besmette werknemer meteen aan de slag.

Veelgestelde vragen voor bedrijven

Ja. Op verzoek komt Testsnelcovid.nl zo snel mogelijk met de benodigde testmaterialen langs op uw bedrijfslocatie om uw werknemers op Covid-19 te testen. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een eenmalige, preventieve screening of een periodieke testsessie op Covid-19 uitvoeren. Met onze goedgekeurde sneltesten worden uw medewerkers snel en accuraat getest, zodat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Ja, het is bij Test Snel Covid mogelijk om een abonnement op Covid-19 antigeen sneltesten af te nemen. Wij leveren maatwerk, afgestemd op het aantal te testen werknemers en de frequentie van het testen. U creëert hiermee een veilige werkomgeving en u bespaart op kosten van vervanging van werknemers die wegens quarantaine niet kunnen werken. Informeer naar de mogelijkheden.

Als de testuitslag negatief is, had de medewerker op het moment van testen geen corona. Hij of zij hoeft dan volgens de richtlijnen van de rijksoverheid niet meer thuis te blijven. De geteste persoon hoeft alleen in quarantaine (te blijven) als een huisgenot of direct contact wél positief getest is op corona, of coronaklachten heeft. Of dat de testpersoon terugkeert uit een risicogebied (oranje of rood).

Het testen van een individuele werknemer neemt circa 10 minuten in beslag, waarna binnen enkele minuten een testuitslag volgt. Het is afhankelijk van het aantal te testen medewerkers, hoeveel tijd de totale testsessie vergt. U heeft de uitslag van al uw geteste medewerkers in principe dezelfde dag.

Test Snel Covid werkt uitsluitend met betrouwbare testen, die zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM. Onze antigeen sneltesten op corona dragen het CE-keurmerk, dat aangeeft dat ze aan alle eisen voldoen. Ze worden uitgevoerd door een getrainde professional.

Andere vraag?

Coronatest voor werken op kantoor

De coronatest voor werken op kantoor is voordelig beschikbaar en geeft snel de uitslag. Het is de beste manier om de veiligheid op kantoor te garanderen. Voorkom dat besmette medewerkers anderen kunnen besmetten. Creëer een veilige werklocatie, met de antigeen sneltesten voor werken op kantoor die er beschikbaar zijn.

Heeft u vragen over de coronatest voor werken op kantoor? Vul het contactformulier in, dan nemen we snel contact met u op.

Onze locaties

Klik op de locatie voor de routeplanner.