Door het RIVM goedgekeurde PCR-test op corona

De officiële PCR tests worden bij ons op locatie afgenomen. De testuitslag is binnen 24 uur bekend (getest voor 16:00, zelfde dag uitslag + certificaat).
De PCR test is de test die door de meeste landen wordt geaccepteerd als bewijs dat u niet bent besmet met het Coronavirus.

Volgens strikte richtlijnen wordt de test afgenomen en bij een laboratorium verwerkt. Deze test bevat tevens een reiscertificaat die ook in het Engels verkrijgbaar is.

ISO-gecertificeerd

De analyse van de PCR coronatest voor zakelijk reizen gebeurd in een ISO-gecertificeerd lab. Dit garandeert een betrouwbare uitslag.

Hoge betrouwbaarheid

De test is zeer betrouwbaar. Een negatieve test maakt het mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel.

Getrainde professionals

Getrainde professionals nemen de coronatest voor hotels af. Zij kennen de instructies en hebben ervaring met testen.

Een test aanvragen voor meer dan 4 personen? vul onderstaand formulier in!

Corona PCR-test met reiscertificaat

De coronatest voor gasten in hotels is de ideale manier om als hotel zijnde uw gasten deze extra service aan te bieden. U kunt bij ons op rekening de PCR-testen aanschaffen zodat uw gasten ongestoord van hun verblijf kunnen genieten. Zodra de test is afgenomen krijgen uw gasten binnen 24 uur (getest voor 16:00, zelfde dag uitslag + certificaat) resultaat en ontvangen ze een reiscertificaat waarmee ze de terugreis kunnen maken.

Veelgestelde vragen voor bedrijven

Ja. Op verzoek komt Testsnelcovid.nl zo snel mogelijk met de benodigde testmaterialen langs op uw bedrijfslocatie om uw werknemers op Covid-19 te testen. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een eenmalige, preventieve screening of een periodieke testsessie op Covid-19 uitvoeren. Met onze goedgekeurde sneltesten worden uw medewerkers snel en accuraat getest, zodat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Ja, het is bij Test Snel Covid mogelijk om een abonnement op Covid-19 antigeen sneltesten af te nemen. Wij leveren maatwerk, afgestemd op het aantal te testen werknemers en de frequentie van het testen. U creëert hiermee een veilige werkomgeving en u bespaart op kosten van vervanging van werknemers die wegens quarantaine niet kunnen werken. Informeer naar de mogelijkheden.

Als de testuitslag negatief is, had de medewerker op het moment van testen geen corona. Hij of zij hoeft dan volgens de richtlijnen van de rijksoverheid niet meer thuis te blijven. De geteste persoon hoeft alleen in quarantaine (te blijven) als een huisgenot of direct contact wél positief getest is op corona, of coronaklachten heeft. Of dat de testpersoon terugkeert uit een risicogebied (oranje of rood).

Het testen van een individuele werknemer neemt circa 10 minuten in beslag, waarna binnen enkele minuten een testuitslag volgt. Het is afhankelijk van het aantal te testen medewerkers, hoeveel tijd de totale testsessie vergt. U heeft de uitslag van al uw geteste medewerkers in principe dezelfde dag.

Test Snel Covid werkt uitsluitend met betrouwbare testen, die zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM. Onze sneltesten op corona dragen het CE-keurmerk, dat aangeeft dat ze aan alle eisen voldoen. Ze worden uitgevoerd door een getrainde professional.

Andere vraag?

Onze locaties

Klik op de locatie voor de routeplanner.