Officiële sneltest op corona

De antigeen sneltest is een officiële test op corona. De betrouwbaarheid van de test is hoog.
Een negatieve uitslag toont aan dat het veilig is om met elkaar aan het werk te gaan.
Het blijft belangrijk om de basismaatregelen zoveel mogelijk in acht te nemen.

Analyse op locatie

De analyse van de sneltest op corona vindt op locatie plaats. Het is niet nodig om de test door een lab te laten analyseren, zodat u de uitslag veel sneller hebt.

Hoge betrouwbaarheid

De test heeft een hoge betrouwbaarheid. Een negatieve uitslag geeft een groen sein om aan het werk te gaan. Een positieve test moet worden gecontroleerd met een coronatest bij de GGD.

Getrainde professionals

De sneltesten op locatie op corona worden afgenomen door getrainde professionals. Zij hebben ervaring met het afnemen van corona antigeen sneltesten.

Een test aanvragen voor meer dan 4 personen? vul onderstaand formulier in!

Corona sneltest: binnen 15 minuten de uitslag

De coronatest op locatie is beschikbaar voor bureaus en andere bedrijven die de aanwezigen willen testen. De tests worden uitgevoerd door een ervaren professional, die daarvoor de belangrijke veiligheidsvoorschriften in acht neemt.

De analyse van de corona antigeen sneltest vindt plaats op locatie. Het is niet nodig om de test te laten analyseren door een lab. Dit garandeert een uitslag binnen 15 minuten, zodat iedereen snel aan de slag kan.

Veelgestelde vragen voor bedrijven

Ja. Op verzoek komt Testsnelcovid.nl zo snel mogelijk met de benodigde testmaterialen langs op uw bedrijfslocatie om uw werknemers op Covid-19 te testen. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een eenmalige, preventieve screening of een periodieke testsessie op Covid-19 uitvoeren. Met onze goedgekeurde sneltesten worden uw medewerkers snel en accuraat getest, zodat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Ja, het is bij Test Snel Covid mogelijk om een abonnement op Covid-19 antigeen sneltesten af te nemen. Wij leveren maatwerk, afgestemd op het aantal te testen werknemers en de frequentie van het testen. U creëert hiermee een veilige werkomgeving en u bespaart op kosten van vervanging van werknemers die wegens quarantaine niet kunnen werken. Informeer naar de mogelijkheden.

Als de testuitslag negatief is, had de medewerker op het moment van testen geen corona. Hij of zij hoeft dan volgens de richtlijnen van de rijksoverheid niet meer thuis te blijven. De geteste persoon hoeft alleen in quarantaine (te blijven) als een huisgenot of direct contact wél positief getest is op corona, of coronaklachten heeft. Of dat de testpersoon terugkeert uit een risicogebied (oranje of rood).

Het testen van een individuele werknemer neemt circa 10 minuten in beslag, waarna binnen enkele minuten een testuitslag volgt. Het is afhankelijk van het aantal te testen medewerkers, hoeveel tijd de totale testsessie vergt. U heeft de uitslag van al uw geteste medewerkers in principe dezelfde dag.

Test Snel Covid werkt uitsluitend met betrouwbare testen, die zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM. Onze sneltesten op corona dragen het CE-keurmerk, dat aangeeft dat ze aan alle eisen voldoen. Ze worden uitgevoerd door een getrainde professional.

Andere vraag?

Coronatest op locatie voor bureaus

De coronatest op locatie voor bureaus is er voor modellenbureaus, voor fotoshoots, livestreams, liveshows en bijvoorbeeld evenementen. Na een negatieve testuitslag van de aanwezigen is het mogelijk om met elkaar aan het werk te gaan.

Heeft u vragen over de coronatest op locatie voor bureaus? Vul ons contactformulier in, dan nemen we snel contact met u op.

Onze locaties

Klik op de locatie voor de routeplanner.