Een test aanvragen voor meer dan 4 personen? vul onderstaand formulier in!

Bij ons op locatie of gewoon bij u op kantoor

Op onze testlocaties is er ook de mogelijkheid voor sneltesten voor bedrijven, zorginstellingen, onderwijs en andere sectoren. Dankzij onze antigeen sneltest heeft u binnen 15 minuten de uitslag. Wij helpen hiermee werknemers of zelfstandigen weer sneller aan het werk én we verhogen de veiligheid op de werkvloer.

Testsnelcovid.nl biedt bedrijven of organisaties ook de mogelijkheid van sneltesten op locatie. Wij komen langs op uw bedrijfslocatie voor een screening van uw personeelsleden. U weet nog binnen 15 minuten of er coronabesmettingen zijn binnen uw bedrijf. U borgt hiermee de bedrijfscontinuïteit.

Veelgestelde vragen voor bedrijven

Ja. Op verzoek komt Testsnelcovid.nl zo snel mogelijk met de benodigde testmaterialen langs op uw bedrijfslocatie om uw werknemers op Covid-19 te testen. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij een eenmalige, preventieve screening of een periodieke testsessie op Covid-19 uitvoeren. Met onze goedgekeurde sneltesten worden uw medewerkers snel en accuraat getest, zodat uw bedrijfscontinuïteit gewaarborgd blijft.

Ja, het is bij Test Snel Covid mogelijk om een abonnement op Covid-19 antigeen sneltesten af te nemen. Wij leveren maatwerk, afgestemd op het aantal te testen werknemers en de frequentie van het testen. U creëert hiermee een veilige werkomgeving en u bespaart op kosten van vervanging van werknemers die wegens quarantaine niet kunnen werken. Informeer naar de mogelijkheden.

Als de testuitslag negatief is, had de medewerker op het moment van testen geen corona. Hij of zij hoeft dan volgens de richtlijnen van de rijksoverheid niet meer thuis te blijven. De geteste persoon hoeft alleen in quarantaine (te blijven) als een huisgenot of direct contact wél positief getest is op corona, of coronaklachten heeft. Of dat de testpersoon terugkeert uit een risicogebied (oranje of rood).

Het testen van een individuele werknemer neemt circa 10 minuten in beslag, waarna binnen enkele minuten een testuitslag volgt. Het is afhankelijk van het aantal te testen medewerkers, hoeveel tijd de totale testsessie vergt. U heeft de uitslag van al uw geteste medewerkers in principe dezelfde dag.

Test Snel Covid werkt uitsluitend met betrouwbare testen, die zijn goedgekeurd door het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het RIVM. Onze sneltesten op corona dragen het CE-keurmerk, dat aangeeft dat ze aan alle eisen voldoen. Ze worden uitgevoerd door een getrainde professional.

Andere vraag?

Onze locaties

Klik op de locatie voor de routeplanner.